اخذ جواز تاسیس در غرب تهران
اخذ جواز تاسیس در غرب تهران چگونه است و نیازمند طی شدن چه مراحلی است؟ شرایط و مدارک برای اشخاص حقیقی و حقوقی چگونه است؟ همچنین مدت زمان اعتبار جواز تاسیس و هزینه آن چقدر است؟ در ادامه با پترو کاران فردا همراه باشید.
فهرست
جواز تاسیس چیست؟
جواز تاسیس عبارت است از مجوزی که تمامی افراد اعم از حقیقی و حقوقی برای انجام دادن فعالیت های اقتصادی و تولیدی خود به آن نیاز دارند و برای دریافت آن اقدام می کنند و در رابطه با دریافت این جواز باید موضوع اخذ جواز با موضوع فعالیت شرکت مورد نظر شما هماهنگی داشته باشد.
شرکت ها و یا افراد حقیقی و حقوقی باید برای دریافت این جواز باید حتما یک واحد تولیدی مانند کارخانه داشته باشند. در نتیجه اولین قدم برای انجام این کار راه اندازی یک کارخانه است.
زمانی که قصد دارید این جواز را دریافت کنید باید این موضوع را در نظر بگیرید که کارخانه برای شرکت خاصی تاسیس می شود.
اشخاصی که صاحب این جواز باشند می توانند در یکی از شهرک های صنعتی مورد نظر در متن جواز، کالایی را که در جواز مشخص شده است را تولید کنند.
در رابطه با اخذ جواز تاسیس در غرب تهران باید به این نکته نیز اشاره کنیم که از زمان صدور جواز تاسیس اعتبار آن به مدت یک سال می باشد و پس از طی یک سال نیز به میزان پیشرفت حاصل شده قابل تمدید می باشد، ولی در صورتی که اقدامی از سوی مالک برای تمدید جواز صورت نگیرد، جواز مورد نظر به صورت خودکار باطل می شود.
مزایای اخذ جواز تاسیس چیست؟
عزیزانی که قصد دارند تا جواز تاسیس در غرب تهران دریافت کنند، باید آگاه باشند که دریافت این جواز دارای مزیت هایی از قبیل زیر برای آنها می باشد:
- امکان واگذاری زمین در شهرک های صنعتی و با شرایط مناسب به صورتی که سی درصد از مبلغ آن به صورت نقد و هفتاد درصد نیز به صورت وام پرداخت می شود. بازپرداخت وام به صورت اقساط 36 ماهه و در سر رسید های سه ماه یک بار صورت می گیرد و لازم به ذکر است که بازپرداخت های مربوط به این وام به صورت بدون بهره و فاقد کارمزد هستند.
- امکان ثبت برند به صورت فارسی در خصوص محصولات در اداره ثبت علائم تجاری
- امکان شرکت کردن در نمایشگاه های تجاری داخلی و یا خارجی
- در دسترس قرار گرفتن پیش طرح های توجیهی که توسط کارشناسان مرجع صادر کننده برای ارائه و جذب سرمایه گذاری تایید شده باشد.
- امکان دریافت نمودن وام و تسهیلات دولتی با سود تولیدی و تنفس یک الی دو ساله و بازپرداخت بلند مدت
شرایط اخذ جواز تاسیس
برای دریافت این جواز به صورت کلی باید مراحلی توسط متقاضی طی شوند تا صلاحیت شخص متقاضی از سوی سازمان های مربوطه تایید شود که این مراحل را می توان به شرح زیر نام برد:
شرایط برای اشخاص حقیقی
- متقاضی باید دارای تابعیت جمهوری اسلامی ایران باشد
- حداقل سن او باید 18 سال تمام باشد
- ارائه برگه پایان خدمت برای آقایان ضروری است
- جواز تاسیس باید به دو صورت حقوقی و حقیقی صادر گردند
شرایط برای اشخاص حقوقی
- ثبت کردن شرکت
- آگهی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت
- ارائه تقاضانامه
- تهیه کردن یک طرح توجیهی
- داشتن کارت پایان خدمت
مدارک مورد نیاز برای اخذ جواز تاسیس
در خصوص دریافت جواز تاسیس در غرب تهران افراد باید مدارکی را به مراجع مورد نظر ارائه دهند که این مدارک برای افراد حقیقی و حقوقی متفاوت است.
مدارک مورد نیاز برای اشخاص حقوقی
- کپی از شناسنامه و کارت ملی مدیر عامل
- ارائه کارت پایان خدمت مدیر عامل
- ارائه آگهی تاسیس و آخرین تغییراتی که در شرکت صورت گرفته است، به همراه آدرس و شماره تماس ها
- ارائه لیستی از کالاها که برای تولید درخواست داده می شوند
- ارائه لیستی از شهرک های صنعتی
- ذکر کلمه تولید در موضوع فعالیت شرکت مورد نظر
مدارک مورد نیاز برای اشخاص حقیقی
- ارائه کپی از کارت ملی و شناسنامه
- ارائه کارت پایان خدمت
- ارائه آدرس و کد پستی و شماره های تماسی که مربوط به محل اقامت دائمی باشد
- ارائه لیستی از کالاهای درخواستی برای تولید
مدت اعتبار جواز تاسیس و هزینه آن چه قدر است؟
این جواز نیز مانند سایر جواز های دیگر دارای مدت اعتبار مشخصی است و در صورتی که افراد بخواهند از آن برای مدت بیشتری استفاده کنند باید جواز را تمدید نمایند. به عنوان مثال:
مدت اعتبار اولیه در رابطه با این جواز به مدت یک سال از سوی وزارت صنعت و معدن تعیین می گردد. برای تمدید جواز نیز باید مراحلی مانند صدور آن طی شود.
در رابطه با هزینه مورد نیاز برای دریافت جواز تاسیس نیز باید بگوییم که این هزینه تقریبی که برای دریافت این جواز لازم است، چیزی در حدود یک میلیون تومان است که این مبلغ با احتساب مالیات بر ارزش افزوده می باشد.
نکاتی در رابطه با اخذ جواز تاسیس
- برای دریافت این جواز به صورت میانگین مدت زمانی در حدود 14 روز و یا دو هفته نیاز می باشد.
- جواز های تاسیسی که به صورت حقیقی و یا حقوقی صادر می شوند مشابه هستند و تفاوتی در آنها وجود ندارد. اما در صورتی که نیاز به دریافت وام های بانکی با قیمت بیش از یک میلیارد تومان باشد، بهتر است که بر اساس شخصیت حقوقی برای دریافت آن اقدام گردد.
- برای دریافت پروانه بهره برداری باید بعد از صدور جواز تاسیس اقدام شود
- این جواز می تواند بر اساس تقاضای شخص متقاضی از درجه اعتبار ساقط شود و منقضی گردد.
- پس از دریافت جواز تاسیس متقاضی می تواند معرفی نامه مربوط به زمین برای شهرک صنعتی را دریافت کند. در صورتی که شخص تقاضا کننده برای دریافت جواز تمایل داشته باشد می تواند برای دریافت کردن وام از بانک ها برای تولید و ارائه خدمات اقدام کند.
- برای احداث کردن واحد های صنعتی محدودیت هایی تعیین شده است که اشخاصی که دارنده جواز تاسیس هستند باید آنها را رعایت کنند. به عنوان مثال: امکان احداث واحد های صنعتی تا فاصله 120 کیلومتری شهر تهران به علت آلودگی تهران وجود ندارد.
- جواز تاسیس دارای قابلیت انتقال به غیر است اما با این وجود توصیه ما به شما عزیزان این است که مراحل مربوط به دریافت جواز تاسیس را شخصا طی کنید تا مشکلی برای شما به وجود نیاید.